You are here: Home » Telefoni » Uno telefoni på Facebook

Uno telefoni på Facebook

Uno Telefoni är en av Sveriges största leverantör av telefonväxeltjänster och ett av de snabbast växande teknikbolagen i Sverige. På grund av det här vill man självklart hålla sig uppdaterad och ha så bra kontakt som möjligt med omvärlden. För att på bästa sätt kunna nå ut till sina kunder med mer information och nyheter skapade Uno därför en Facebook sida år 2008. Här kan man finna videor, bilder, erbjudande samt länkar till nyhetssidor och artiklar som har många goda ord att säga om teknikbolaget.

I januari 2016 delade de exempelvis en länk på Facebook och meddelade genom mynewsdesk att Uno telefoni för närvarande hade 100 procent nöjda kunder. Under månaden före hade tusentals personer ett ärende inom Uno telefoni, och ungefär 33 % av dessa kunder betygsatte sin upplevelse. En återkommande positiv mening var att företaget hanterar support och service på ett mycket professionellt sätt. Uno telefoni själv kunde inte vara gladare över siffran. Service- och teknikchefen Tony Parmstig berättar om hur deras höga mål tidigare låg på omkring 95 %. Att betygsätta är för kunden enkelt, då de endast behöver trycka ”tumme upp” eller ”tumme ned” beroende på hur nöjda de är med handläggaren.

Uno telefoni satsade även starkt på att serviceorganisationen skulle bli ännu bättre. Om något av ärendena inte var positiva satt sig medarbetarna ner och tittade igenom dessa. Tillsammans hade de diskussioner om hur man kunde förbättra kundkontakten. Tony poängterar hur viktigt det är att snabbt lösa problemet åt kunden och förbli både trevlig och professionell.

I en senare nyhet som delades på Unotelefonis facebooksida talar de om ett samarbete med företaget Promobility. Målet med detta är att kunderna ska kunna finna det som de behöver när det kommer till fasta IP-telefoner, headset, mobiltelefoner och mycket mer. Uno Telefoni är en heltäckande operatör och all hårdvara är kompatibel med Unos abonnemang och tjänster. Uno telefonis VD Andreas Johnsson talar om deras fokus på enkelhet samt bra priser och utbud. Hanteringen kom att bli mycket smidig, då alla serviceärenden och inköpshistorik loggades. Andreas Johnson förklarar att Uno telefoni kan ta helhetsansvar och samtidigt erbjuda en hårdvara som är en del av helhetsupplevelsen, tack vare samarbetet med Promobility.

Om man tar en titt på Unos Facebook sida kan man även finna meddelande och bilder som besökare har delat. Detta fält är fyllt av vackra bilder, där folk har tagit Unos maskot och placerat honom på olika platser. Genom en besökares delade länk kan man även finna information om att Uno också har spridit sig till Danmark. Detta genom ett samarbete med Siminn Danmark. Uno förklarar att de länge har planerat en expansion utanför Sveriges gränder och att de är glada över den här möjligheten. Uno har däremot själva i uppgift att ta hand om utveckling, drift, varumärkesprofilering och tjänstepaketering, vilket båda parter är nöjda över. Siminn Danmark beskriver Uno telefoni som ett av marknadens mest innovativa växelsystem, någonting som glädjer Uno.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *