You are here: Home » Ekonomi » Binära optioner och hur man hittar en pålitlig mäklare

Binära optioner och hur man hittar en pålitlig mäklare

Val av mäklare är otroligt viktigt men hur hittar man en mäklare som man kan lita på? Det kan vara svårt att sålla bland all information man får genom internet med det är ett viktigt steg. Recensioner på olika sidor och forum kan säga väldigt mycket men inte allt, det förekommer betalade recensioner och rent utav falska sådana så det gällar att man är på tårna om vad som är sant och falskt.

Objektiv fakta om mäklare för binära optioner är det enda som gäller och listan nedan ger exempel på hur ni som letar kan lyckas hitta någon ni tror på.

1 – Undvik de som ska undvikas
Första punkten handlar om att vi ska undvika mäklare med väldigt få eller inga som helst recensioner på nätet (sidor, forum et.c). Det spelar ingen roll vad de erbjuder, undvik dessa tills ni vet mer om dem.

2 – Recensioner och recensioner
Efter punkt ett så har ni förhopningsvis hittat en mäklare som verkar vettig med bra recensioner men stanna inte där. Istället för att starta ett konto hos mäklaren så sök vidare på mäklaren, lägg till ord som ”bluff” i sökfältet för att se om något döljer sig. Mäklare som bara har rent positiva recensioner borde ge av några varningssignaler då detta inte tillhör verkligheten så ofta.

3 – Spammare
Ni har säkert sett dessa e-mail, från spammare som har otroliga erbjudanden och som e-mailar er oavsett om ni velat det eller inte. Undvik all spam om binära optioner då detta med stor sannolikhet endast är ett sätt att lura er.

4 – Problem med uttag
Ser ni några som helst negativa punkter från en mäklare gällande uttag av pengar så undvik denna mäklare. Att få problem med att ta ut sina pengar säger mycket om vad som kan hända framöver och detta är inget man vill gå igenom.

5 – Ring, ring, ring
Gillar ni att en mäklare ringer er flera gånger per dag med ett påstående om att om ni sätter in mer pengar så ökar det era chanser till att lyckas? Troligtvis inte. Detta är en klar varningssignal att inte fortsätta med denna mäklare då det verkar mer troligt att de försöker lura er på mer pengar än ni vill lägga.

6 – Tjänster
Ett sätt att mäklare försöker marknadsföra sig själva på är att erbjuda signaltjänster som gör att ni ansluter er till mäklaren. Detta brukar med stor säkerhet vara ett tecken på en bluff för att lura er på pengar så gå inte på det oavsett hur mycket de erbjuder.

7 – Validerad mäklare

Ett säkert kort är att endast välja en mäklare som är EU-reglerad och som har en giltigt CIF licens, alla mäklare som ni är intresserade av borde ha detta som grund. Mäklare som inte innehar en sådan licens ska undvikas då man inte vet vad som väntar från dag till dag.

8 – Kundservice
Mäklare för binära optioner finns det många av men kvaliten på kundservicen varierar kraftigt och detta gäller inte bara hur snabbt de svarar på ert meddelande utan även det språk som de kummunicerar i. Värdesätter ni att ha en mäklare som pratar på svenska så sök efter sådana, sen kontaktar ni dem via e-mail och/eller live-chat och se hur snabbt de svarar, sen väljer ni den som svarar inom en godtycklig tid för er.

9 – Låga returer
Mäklare som ger er låga returer av vinnande affärer borde unvikas. Det är inte ok att ni ska ta alla risker för att sedan se er mäklare skörda, ta reda på vilka avgifter mäklaren har och jämför med andra mäklare innan ni väljer.

källa: www.Bank-Invest.eu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *